USLOVI KUPOVINE

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su izražene u evrima Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.

Proizvodi koje poručite putem Interneta biće vam isporučeni posredstvom kurirskih službi, a plaćate ih prilikom preuzimanja.

Kurirska služba će Vam prilikom uručenja naplatiti trošak isporuke u iznosu od 399,00 dinara pa naviše u zavisnosti od težine paketa.

Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 dana  od datuma porudžbine. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postavitii putem  e-mail adrse: [email protected]. Kupac poručivanjem daje saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje je ostavio, dok se drugačije ne izjasni, što može uraditi u bilo kom momentu.

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.